Gastenboek

Hiernaast kunt u een beoordeling over mij aangeven.

Rating: 4.5 sterren
6 stemmen

Hieronder kunt u een bericht achterlaten.

(oude berichten zijn opnieuw ingevoerd. Het kan zijn dat u hier nog een melding van krijg)

Reactie plaatsen

Reacties

Denny & Renske Veldhuizen
2 jaar geleden

Wat is Irene een top professional, zorgzaam lief en heel veel kennis en ervaring. Wij hebben in onze ogen een perfecte kraamweek gehad met Irene.
Door haar kennis hebben we heel veel geleerd en we konden alles bij haar kwijt. Overigens kan ze ook gezellig kletsen als we samen gingen lunchen.

Top top top nogmaals bedankt Irene. Mochten we in de toekomst een tweede krijgen hopen we op een kraamverzorgster zoals jij <3<3

Annika en Remco van Zoelen
3 jaar geleden

Wij hebben de eerste 3 dagen kraamzorg gehad van iemand anders. Dit is volledig misgelopen en kregen toen Irene voor in de plaats. Irene is een hele lieve, zorgzame, behulpzame vrouw. Zonder haar weet ik niet hoe het anders zou zijn gegaan. Ze heeft ons zo ontzettend goed bijgestaan. Ondanks dat ik zo onzeker en bang was geworden door de eerste kraamzorg heeft zij ons een hele fijne kraamweek gegeven. We hebben ontzettend veel geleerd maar daarnaast heeft ze ook heel veel met ons gepraat. Je merkt aan alles dat ze ontzettend veel ervaring heeft. Als wij Irene vanaf dag 1 hadden gehad dan weet ik zeker dat alles heel anders was gelopen.
Als er een volgende x mag komen dan hoop ik dat Irene tegen die tijd een plekje voor ons heeft, want wij zien haar heel graag terug!

Irene, ontzettend bedankt voor alles. Je hebt ontzettend veel voor ons betekend!

Duco & Dorien
4 jaar geleden

We hebben een heel fijne eerste kraamweek gehad dankzij Irene. Zij heeft ons een goede basis geleerd waar wij verder op kunnen bouwen.
Irene is een lieve, professionele vrouw die haar vak goed verstaat.

Deborah Meesters
4 jaar geleden

Goedenavond Irene,

Wij zouden heel graag willen weten of dat u voor eind april (uitgerekende datum is 25 april) nog een plekje heeft voor ons. Dit is heel last-minute, daar ben ik me bewust van. Wij hebben ons in eerste instantie ingeschreven bij een groot kraambureau en inmiddels een beetje spijt. Wij kregen te horen dat de kraamhulp beperkt is en de kans groot is dat we de minimale zorg van 3 uur krijgen. Echter vinden wij de zorg gezien mijn gezondheid (ME) heel erg belangrijk. Kortom, onze vraag is of er wellicht nog ruimte is voor eind april.

Fijne avond en hartelijke groet,
Deborah Meesters (uit Utrecht)

Natalia
5 jaar geleden

Irene is een hele warme, lieve, professionele vrouw die op subtiele wijze aanwezig is waar nodig maar je ook de ruimte geeft om zelf aan de slag te gaan met je kleintje. Ik had na een heftige bevalling behoorlijk wat zorg nodig en ik voelde mij heel prettig en veilig met Irene in de buurt. Ze is heel flexibel ingesteld en is een bron van kennis. Ze heeft ons geleerd hoe je je kindje moet "lezen" om te begrijpen waar hij/zij behoefte aan heeft waardoor ik niet ik paniek raak als mijn kindje huilt. Ze heeft veel ervaring met Dunstan Babytaal, borstvoeding geven, etc. We missen Irene enorm maar ze heeft ons achtergelaten met heel veel vertrouwen in onszelf. Kortom: een geweldige kraamverzorgster met een hart van goud! Een absolute aanwinst voor ieder gezin!

Kerime
5 jaar geleden

Irene heeft ervoor gezorgd dat ik een ontzettend fijne kraamweek heb gehad. Ze is heel lief en zorgzaam en kan je heel veel leren als je daar behoefte aan hebt! 30-03-2019

Maaike
6 jaar geleden

Op 21 december kwam ik thuis na een bevalling in het ziekenhuis, vrij snel was Irene bij ons om te komen helpen in een mooie kraamtijd. Irene nam de tijd voor mij, me dochter en de rest van de gezinsleden. Ze had maar een half woord nodig en begreep ons. We kijken tot op de dag van vandaag terug op een mooie en bijzondere week die door het aandeel van Irene zeer geslaagd was. Irene nogmaals heel erg bedankt, door jou hebben we zeker genoten.

Caroline
6 jaar geleden

Op 23 februari 2016 is onze zoon Mick geboren en Irene was onze kraamverzorgster in de 8 dagen die hierop volgden. Wat hebben we een fijne en ontspannen kraamtijd gehad! Irene heeft ons echt ontzorgd. Ze is enorm proactief en zit niet stil. Ik heb veel van Irene geleerd. Ze gaf tips voor de borstvoeding en voor de algehele verzorging van Mick. Irene hielp niet alleen met de zorg van Mick, maar heeft ook meerdere malen heerlijk voor ons gekookt, heel lief gespeeld met Mick's grote zus, ze hield het huis schoon, deed de was, etc. Ik heb echt rust gehad tijdens mijn kraamtijd dankzij Irene. Enorm bedankt!

Margot
6 jaar geleden

Van tevoren had ik al voorzien dat ik behoefte zou hebben aan een ervaren kraamhulp die me rust en vertrouwen kon bieden op dit voor mij gloednieuwe terrein. Dit alles en nog veel meer bracht Irene met zich mee.
Liefdevol, geduldig en gestructureerd hielp ze mij, m'n partner en de kleine Louis de eerste 10 dagen op weg.
De borstvoeding was een groot obstakel voor mij en Louis; ze motiveerde me en hielp actief mee om het toch voor zover mogelijk voor elkaar te krijgen. Zonder deze steun had ik het nooit al die weken volgehouden en had ik nooit kunnen ervaren hoe het is om je zoontje aan de borst te laten drinken. Dit gebeurde namelijk pas echt in week 5!
Naast dit alles was het ook gewoon heel gezellig om haar over de vloer te hebben!!!

debby,quintin en hayden
6 jaar geleden

lieve Irene,
in de week dat jij bij ons gekraamd hebt, hebben wij heel veel van je geleerd.
je rust, je geduld en je duidelijkheid wat betreft borstvoeding, slapen, en vooral de dunstan methode heeft ons goed geholpen. we horen nu sneller waar onze dochter Hayden last van heeft en kunnen dus sneller reageren door haar bijv. een boertje te laten, eten te geven of anders vast te houden zodat ze zich weer prettig voelt. en dat allemaal door alleen te luisteren naar haar manier van huilen.
ook zorgde je goed voor de kersverse vader en moeder. je was betrokken en zorgde ervoor dat moeder en vader genoeg tot rust konden komen.
en daarnaast ook nog de werkzaamheden in huis en het maken van avond eten zodat wij het alleen nog maar hoefden op te warmen.

kortom: wij vonden het een heerlijk relaxte week en konden vol vertrouwen onze taak als ouders gaan vervullen.
nogmaals heel erg bedankt!
succes

liefs Debby Quintin en Hayden