Home » Gastenboek

Gastenboek

Hiernaast kunt u een beoordeling over mij aangeven.

Rating: 5 sterren
1 stem

Hieronder kunt u een bericht achterlaten.

(oude berichten zijn opnieuw ingevoerd. Het kan zijn dat u hier nog een melding van krijg)

Reactie plaatsen

Reacties

Natalia
5 dagen geleden

Irene is een hele warme, lieve, professionele vrouw die op subtiele wijze aanwezig is waar nodig maar je ook de ruimte geeft om zelf aan de slag te gaan met je kleintje. Ik had na een heftige bevalling behoorlijk wat zorg nodig en ik voelde mij heel prettig en veilig met Irene in de buurt. Ze is heel flexibel ingesteld en is een bron van kennis. Ze heeft ons geleerd hoe je je kindje moet "lezen" om te begrijpen waar hij/zij behoefte aan heeft waardoor ik niet ik paniek raak als mijn kindje huilt. Ze heeft veel ervaring met Dunstan Babytaal, borstvoeding geven, etc. We missen Irene enorm maar ze heeft ons achtergelaten met heel veel vertrouwen in onszelf. Kortom: een geweldige kraamverzorgster met een hart van goud! Een absolute aanwinst voor ieder gezin!

Kerime
7 maanden geleden

Irene heeft ervoor gezorgd dat ik een ontzettend fijne kraamweek heb gehad. Ze is heel lief en zorgzaam en kan je heel veel leren als je daar behoefte aan hebt! 30-03-2019

Maaike
2 jaar geleden

Op 21 december kwam ik thuis na een bevalling in het ziekenhuis, vrij snel was Irene bij ons om te komen helpen in een mooie kraamtijd. Irene nam de tijd voor mij, me dochter en de rest van de gezinsleden. Ze had maar een half woord nodig en begreep ons. We kijken tot op de dag van vandaag terug op een mooie en bijzondere week die door het aandeel van Irene zeer geslaagd was. Irene nogmaals heel erg bedankt, door jou hebben we zeker genoten.

Caroline
2 jaar geleden

Op 23 februari 2016 is onze zoon Mick geboren en Irene was onze kraamverzorgster in de 8 dagen die hierop volgden. Wat hebben we een fijne en ontspannen kraamtijd gehad! Irene heeft ons echt ontzorgd. Ze is enorm proactief en zit niet stil. Ik heb veel van Irene geleerd. Ze gaf tips voor de borstvoeding en voor de algehele verzorging van Mick. Irene hielp niet alleen met de zorg van Mick, maar heeft ook meerdere malen heerlijk voor ons gekookt, heel lief gespeeld met Mick's grote zus, ze hield het huis schoon, deed de was, etc. Ik heb echt rust gehad tijdens mijn kraamtijd dankzij Irene. Enorm bedankt!

Margot
2 jaar geleden

Van tevoren had ik al voorzien dat ik behoefte zou hebben aan een ervaren kraamhulp die me rust en vertrouwen kon bieden op dit voor mij gloednieuwe terrein. Dit alles en nog veel meer bracht Irene met zich mee.
Liefdevol, geduldig en gestructureerd hielp ze mij, m'n partner en de kleine Louis de eerste 10 dagen op weg.
De borstvoeding was een groot obstakel voor mij en Louis; ze motiveerde me en hielp actief mee om het toch voor zover mogelijk voor elkaar te krijgen. Zonder deze steun had ik het nooit al die weken volgehouden en had ik nooit kunnen ervaren hoe het is om je zoontje aan de borst te laten drinken. Dit gebeurde namelijk pas echt in week 5!
Naast dit alles was het ook gewoon heel gezellig om haar over de vloer te hebben!!!

debby,quintin en hayden
2 jaar geleden

lieve Irene,
in de week dat jij bij ons gekraamd hebt, hebben wij heel veel van je geleerd.
je rust, je geduld en je duidelijkheid wat betreft borstvoeding, slapen, en vooral de dunstan methode heeft ons goed geholpen. we horen nu sneller waar onze dochter Hayden last van heeft en kunnen dus sneller reageren door haar bijv. een boertje te laten, eten te geven of anders vast te houden zodat ze zich weer prettig voelt. en dat allemaal door alleen te luisteren naar haar manier van huilen.
ook zorgde je goed voor de kersverse vader en moeder. je was betrokken en zorgde ervoor dat moeder en vader genoeg tot rust konden komen.
en daarnaast ook nog de werkzaamheden in huis en het maken van avond eten zodat wij het alleen nog maar hoefden op te warmen.

kortom: wij vonden het een heerlijk relaxte week en konden vol vertrouwen onze taak als ouders gaan vervullen.
nogmaals heel erg bedankt!
succes

liefs Debby Quintin en Hayden

Ursula van de Stadt
2 jaar geleden

Nadat Irene in mei 2013 ons kwam helpen na de geboorte van ons 1e kindje, wilde ik niets liever dan dat ze een volgende keer weer zou komen.
Begin november is ons dochtertje geboren en Irene was weer van de partij.
Ze is warm, rustig, duidelijk, heeft veel kennis en zit liever niet stil. Ze verzorgt ieder kindje met zoveel liefde, zelfs als ze veel huilen. Met haar kennis van Dunstan kan ze je veel leren over de huiltjes van je pasgeboren baby.
In die 2 weken dat ik haar heb meegemaakt, ben ik haar erg gaan waarderen.

Lieve Irene,

Je bent een kanjer en een mens met een gouden hart! Iedere baby mag zich gelukkig prijzen om in jouw liefdevolle armen te mogen liggen (en ieder gezin met jouw aanwezigheid).

Veel liefs,

Ursula en Cleve

Laura,Remco en Chloë-Jil
2 jaar geleden

Lieve Irene,

We willen u nogmaals bedanken voor de goede zorg, je warmte en tips om de eerste stappen van onze Chloë fijn te laten verlopen. We vonden het erg gezellig en hebben veel aan u gehad om zelf voor ons prinsesje te zorgen. nogmaals een hele fijne welverdiende vakantie,

Liefs Lau, Rem, Chloë en natuurlijk Franssie ;)

Sabine Bunink
2 jaar geleden

Hoi Irene,

Was het nog gelukt om de foto die ik per whats app verstuurd had te gebruiken voor je website?
Zo niet, dan hoor ik het wel. Bijgaand alvast een foto waar jij Yara weegt met je weegschaal.

Stukje over de kraamtijd:

Als ik Irene Alphenaar als kraamverzorgster in een paar woorden moet omschrijven dan zou ik zeggen dat zij een kraamverzorgster is met veel kennis en kunde, geruststellend-, adviserend- en een echte steun en toeverlaat is geweest tijdens de kraamperiode. Irene heeft meerdere dagen bij ons thuis gekraamd.

Ik wilde heel graag borstvoeding geven, mede door de gemoedelijke begeleiding, tips en adviezen van Irene is het gelukt en heb ik het 6 maanden vol gehouden. Zij maakte aantekeningen van de voedingsmomenten die je als kersverse moeder vergeet en adviseerde bij de keuze van de kolf.

Irene hield de gezondheid van moeder en kind nauwlettend in de gaten. Mijn temperatuur werd dagelijks opgemeten en het gewicht van onze dochter regelmatig gewogen.

Verder stelde zij gerust toen onze dochter last had van krampjes en oorverdovend krijste. Zij gaf ons advies om diverse houdingen uit te proberen, waardoor de krampjes draaglijker werden voor onze dochter en het huilen minder werd.

Één van de voornaamste redenen waarom ik Irene als kraamverzorgster zou aanbevelen is dat zij advies geeft, maar je wel in je eigen waarden laat en dus geen keuzes oplegt die tegenstrijdig zijn aan je eigen gevoel.

Zij zorgde ervoor dat onze dochter gelijk in het dag- nachtritme kwam door consequent het rolgordijn te bedienen. Zodat er overdag nog een zonnestraal naar binnen kwam en in de nacht het pikkedonker was.

Zij draait haar hand niet om voor een boodschapje, het avondeten voorbereiden of een klein huishoudelijk klusje.

Kortom als je een goede kraamverzorgster wil en het beste voor je baby, dan kies je voor Irene Alphenaar.

Groetjes Sabine

Gerdy en Robbert
2 jaar geleden

Op 20 januari 2014 is onze zoon Gabriel geboren en daarna was Irene bij ons in de kraamtijd. En wat hebben we veel van haar geleerd! Irene is heel zorgzaam, ervaren en geduldig. Ze is flexibel en postitief ingesteld en past zich heel makkelijk aan aan de omstandigheden. Wij vonden het heel fijn dat zij bij ons was en kunnen Irene dan ook van harte aanbevelen!