Algemene informatie

 

De kraamtijd is een fijne periode waarin je je kindje leert kennen. Ik heb inmiddels 14 jaar ervaring in de kraamzorg en wil jou graag bijstaan in deze periode. Moeder en kind staan in de kraamtijd centraal binnen het gezin, en aan de medische zorg wordt veel aandacht besteed. Arts en of verloskundigen worden regelmatig op de hoogte gehouden van uw welzijn en natuurlijk ook die van uw baby.

 

Mijn werkgebied is in de provincie Utrecht, Zuid Holland en Gelderland.

U kunt me inhuren zonder tussenkomst van een kraambureau als u een eigen zorgkeuzevrijheid heeft via de zorgverzekering. 

Ook laat ik me ook door diverse kraambureaus in Utrecht inhuren.

Ik ben geregistreerd bij de beroepsgroep, waardoor ik rechtstreeks kan declareren bij alle ziektekostenverzekeraars.

Dit houd in dat u verzekert dient te zijn voor kraamzorg.

U kunt zich ook aanmelden via kraamzorg 1 op 1 en vermelden dat u mij als kraamverzorgster wilt.

Wilt u kraamzorg via mij aanvragen dan kunt u dit doen op mijn contactpagina en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

 

Verder krijgt u van mij informatie over de zorg voor uw baby. Na uw aanmelding en inschrijving ontvangt u een kraamdossier. Hierin vindt u informatie die u een beeld geeft van wat u en uw baby tijdens de kraamdagen kunt verwachten. In het kraamdossier wordt tevens de conditie van u en uw baby vastgelegd.

Tussen de acht en vier weken voor de uitgerekende datum neem ik contact met u op voor een intakegesprek. In het intakegesprek zal de kraamtijd met u worden doorgesproken. Het intakegesprek vindt bij voorkeur bij u thuis plaats. Uiteraard zal ik tijdens de kraamtijd rekening houden met uw levensovertuiging en uw huisregels. Uiteraard zal ook uw budget voor de kraamtijd aan de orde komen en hetgeen u heeft afgesproken met uw verzekeringsmaatschappij.

 

Ik ben ingeschreven bij het Kenniscentrum kraamzorg, Kraamzorg 1op 1, bekend met Dunstanbabytaal en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het dossiernummer 37155184.